Toimitusehdot

Toimitusehdot
Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24 %. Maksu suoritetaan Euro valuutassa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä.
Tilauksen loppusummaan lisätään kiinteät toimituskulut toimitus- ja maksutavan mukaan. 

Toimituskulut ja tavat:
1) Postiennakko - tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen. Maksu tapahtuu vasta postissa tuotetta noudettaessa. 
2) Matkahuolto - lasku maksetaan verkkopankissa tai luottokortilla. Matkahuollolla tilatut paketit lähtevät vain Tiistaisin ja Perjantaisin
3) Posti /Verkkomaksu - lasku maksetaan verkkopankissa tai luottokortilla.

4) Tuotteet noudetaan myymälästä. Tuotteet maksetaan noudettaessa, verkkopankissa tai luottokortilla. Ei postitus, pakkaus -tai käsittelykuluja.

5) Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kentso Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika:
Toimitusaika tuotteille vaihtelee tuotteittain, mutta se tapahtuu yleensä saman päivän aikana tai vähintään 1-4 viikon sisällä tilauksen saapumisesta. Osalla tuotteista on kuitenkin huomattavasti hankalampi saatavuus jolloin toimituksessa voi kestää kirjaimellisesti kuukausia. Jos on ongelmia toimituksessa niin soitetaan tai lähetetään sähköpostia.

Tuotepalautukset:
Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä jos olet päättänyt palauttaa, otamme tuotteen nöyrästi takaisin. Maksettu summa hyvitetään tilillenne 30pvän kuluessa, mikäli tilinumero ilmoitetaan meille ja LASKUKOPIO on liitettynä lähetykseen. Mikäli laskukopiota ei ole asiakaspalautuksen mukana, veloitamme ylimääräisestä työstä 25,00 €. Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön.

Jos tuote on vioittunut tai muuten epäkelpo, lähetä tuote meille ja ilmoita haluatko uuden tilalle vai rahat takaisin. Molemmissa tapauksissa tulee lähetyksen mukana AINA olla ostoksen yhteydessä saamanne laskukopio.Palauttaessanne tuotteen liittäkää mukaan laskumme sekä vapaamuotoinen kirje, josta käy ilmi mitä vikaa tuotteessa on sekä mahdolliset vaihto toiveet tai tilinumero rahojen palautusta varten.

Jos haluatte rahanne takaisin tuotteesta, koska se ei esimerkiksi täytä odotuksia tai on tullut liian myöhään, on sen oltava alkuperäisessä kunnossa kaikkineen tarvikkeineen ja pakkauksineen (= Voimme myydä sen täydellä hinnalla uudestaan) täysimääräistä rahojen palautusta varten. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30% myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

Muuta:
Tilauksien toimituksen pitkittyessä kohtuuttomasti (Yli neljä viikkoa) pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta saatavilla olevien tavaroiden toimittamiseksi. Tällaisessa tilanteessa merkitsemme laskuun kaikki ne tuotteet jotka seuraavat perässä jälkitoimituksena. Postikulut on joko jaettu kahtia tai peritty ensimmäisessä lähetyksessä kokonaan.

Mikäli Kentso.fi sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Kentso Oy ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.